Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Autorondreis Montenegro

  • 10-daagse autorondreis
  • Nationaal Park Durmitor en Skadarmeer
  • Baai van Kotor
*

Autorondreis Montenegro

Met deze rondreis maakt u kennis met verschillende landschappen van Montenegro. U begint uw reis op het kustgebied, waar u kunt genieten van de zee en mooie stranden. Dan reist u naar het binnenland van Montenegro naar de prachtige Durmitor Nationaal Park. Eindelijk keert u terug naar de kust om de schilderachtige baai van Kotor verkennen Tijdens uw reis gaat u ook het culinaire aanbod (lokale keuken en wijn) van deze gebieden leren kennen.

Het is slechts een voorbeeldreis, u kunt natuurlijk de volgorde van het hotels veranderen en u kunt de rondreis uitbreiden met andere bestemmingen in Montenegro of Kroatië. We maken graag een voorstel voor u volgens uw wensen. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of stuur een email naar info@bematravel.nl.

Reisprograma

Dag 1-4       

Budva of Petrovac - Geniet van de zon en de zee.

Dag 4-7

Natioanl Park Durmitor

De park bekend van zijn hoge bergen die uitnodigen u om actief genieten van al het moois. Wat denkt u van een halve dag raften of een lange wandeling maken? Het nationaal park Durmitor biedt enorm veel mogeijkheden om te genieten van de ongerepte natuur: bergen, meren, rivieren en canyons.

Dag 7-10

Baai van Kotor - Meest zuidelijke fjord van Europa

De oude stad van Kotor wordt omringd door een vestingmuur en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. 

Helaas is uw reis hier voorbij, maar u kunt uw vakantie verlengeneen langere verblijf in Montengro of in Kroatië. We helpen uw graag met uitbreiden van uw rondreis.