Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Bezienswaardigheden Kroatië

Zonnige stranden, lekkere vis en de smaak van "la dolce vita"...

Met bijna 2000 km kust en meer dan duizend eilanden heeft Kroatië de grootste kustlijn in Oost-Europa. Vakantiegangers houden van de schone kiezelstranden, voorspelbaar zacht zomerweer en indrukwekkende bergen.

Reistips voor Kroatië

Maar er is ook geschiedenis: verwoeste Romeinse arena's, Byzantijnse mozaïeken, Venetiaanse klokkentorens, Habsburg villa's, en zelfs communistisch betongebouwen. Alle heersers hebben in het verlden hun stempel gedrukt op de cultuur en landschap van Kroatië. De meeste reizigers gaan naar de Dalmatische kust, waar de dramatische kliffen vanuit de diepe zee opreizen en er zijn vele eilanden, verspreidt langs de gehele kust en vaak makkelijk te bereiken. Maar er is nog meer in Kroatie te vinden: bijvoorbeeld het historische schiereiland van Istrië, de prachtige meren en watervallen van de Plitvice en Krka, ruige berglandschappen en natuurlijk Zagreb, de boeiende hoofdstad van het land.

We organiseren individuele of groepreizen op maat in Kroatië. U kunt natuurlijk uw rondreis in Kroatië gemakkelijk combineren met een reis naar SloveniëMontenegro of Hongarije. Neem contact met ons op met uw wensen en vragen over Kroatië.

Zoek accommodaties in Kroatië op kaart.