Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen
Tonen per pagina
Filteropties

Bosnië-Herzegovina

Het mooie rotsachtige Bosnië Herzegovina is het meest intrigerend vanwege de oost-ontmoet-west atmosfeer die is ontstaan uit de gemengde Ottomaanse en Oostenrijks-Hongaarse geschiedenis. Veel internationale bezoekers associëren het land nog steeds met de hartverscheurende burgeroorlog van de jaren negentig en verschillende bezienswaardigheden richten zich op de gruwelen van die tijd. Maar de bezoekers van nu gaan het land waarschijnlijk ook herinneren van de bescheiden menselijke warmte, de prachtige berglandschappen en de vele middeleeuwse kasteelruïnes. Afgezien van het stadje Neum ontbreekt het aan strandresorts, maar dit wordt gemakkelijk gecompenseerd met indrukwekkende rivieren, watervallen en prachtige berglandschappen.

Sarajevo de hoofdstad van Bosnië Herzegovina is een prima keuze voor een stedentrip. Het multiculturele karakter van Sarajevo is erg interessant te zien. Zo kun je je op het ene moment in de straten van Istanboel lopen en vervolgens denk je weer dat je in Wenen of Boedapest staat.

We helpen graag om een reis samenstellen in Bosnië en Hercegovina. Voor meer informatie en aanvraag neem contact met ons op.

We kunnen ook een stadsweandeling in Sarajevo regelen of een dagtrip naar het dorp Lukomir.

Ontdek Bosnië-Herzegovina

  • Bezoek Sarajevo en Mostar
  • 7-daagse wandelreis met privégids
  • Raften op de rivier Tara