Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Hotel Cile

  • Dichtbij Nationaal Park Biogradska Gora
  • Kleinschalig familiehotel
  • Wandel- en skigebied
*
*

Een verborgen paradijs

Hotel Čile is een uitstekend hotel in Kolašin, een stadje in het noorden van Montenegro. Het is een typisch familiehotel, gelegen in een rustige buurt. Maar het centrum van het leuke plaatsje ligt op loopafstand.

Ligging

Kolašin is gelegen op bijna duizend meter boven zeeniveau en biedt daardoor fantastische vergezichten over het omliggende bergmassieven van Bjelasica, Sinjavina en Komovi. Het adembenemende nationale park Biogradska Gora met een veel geprezen meer ligt ook nabij. Aan mooie watertjes overigens geen gebrek, want de rivier Tara doorsnijdt het plaatsje en ook de Morača is niet ver weg. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor prachtige uitstapjes. De berggebieden in de omgeving hebben toppen tot meer dan 2000 meter hoogte, zoals de Bjelasica (2484 meter), waardoor het zelfs in de wintermaanden een geliefkoosde bestemming is. Skiën is er mogelijk tot ver in de lentemaanden. Het is immers een heel sneeuwzekere bestemming vanwege de hoge ligging en het skioord van Kolašin ligt op nog geen tien kilometer afstand. Dat maakt de plaats tot een mooie vakantiebestemming gedurende het gehele jaar.

Faciliteiten

Hotel Čile is mooi gelegen en is ook een prima locatie om plaatsen als Belgrado te bezoeken, maar vanuit het hotel (met shuttleservice naar het nabijgelegen Podgorica vliegveld) kunnen ook activiteiten als raften in de nabijgelegen rivieren worden geregeld. Het hotel is kleinschalig, maar biedt diverse kamers. Zo is er de keuze tussen een standaard tweepersoonskamer, maar zijn er ook suites beschikbaar. Het in het hotel gelegen restaurant oogt sober, maar is van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets won het prijzen in het gastronomische festival van Novi Sad.

Kamers

De kamers worden dagelijk schoongemaakt en zijn voorzien van douche of bad, haardroger, tv-ontvangst van buitenlandse zenders en centrale verwarming. In de suites zijn zelfs DVD -spler, stereo, jacuzzi en een kleine keuken voorradig. Die keuze maakt het hotel een ideale plek voor een vakantie in Montenegro.