Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Hotel Conte

  • Ligt aan het baai van Kotor
  • Schitterend locatie met uitzicht op zee
  • Authentiek restaurant met terras direct aan zee
*
*

Ligging

Het pittoreske Hotel Conte, aan een prachtige baai in Montenegro, bevindt zich in een vroeger cultuurhuis. Oftewel, van oudsher komen mensen hier samen voor de gezelligheid en het samen ondernemen van hobby’s, kunst en sport. Het levendige gebouw ademt dit van top tot teen uit. Het hotel bezit dan ook een formele status in de regio, als een belangrijke plek in de geschiedenis van het fraaie Perast.

Het hotel en zijn restaurant bevinden zich aan de beeldschone kust van Montenegro. Het interieur past perfect bij de regio en de unieke architectuur van de Kotor-baai en vooral Perast. Het warme en elegante uiterlijk van de regio stroomt door naar het interieur. In dit hotel kunt u zowel binnen als buiten van het adembenemende uitzicht genieten. Het is de perfect uitvalsbasis om de baai van Kotor te verkennen.

Faciliteiten

Hotel Conte heeft zijn eigen restaurant, dat befaamd is in de regio. Restaurant Conte staat bekend om zijn authentieke ambiance. Het rustieke en klassieke uiterlijk dat de regio typeert draagt daar zeker aan bij. De menukaart staat vol met traditionele mediterrane streekgerechten die uw bourgondisch hart sneller zullen doen kloppen. Zeker voor de echte visliefhebber. Daarnaast is het restaurant een plek waar vaak feesten en partijen, bruiloften en lezingen worden gehouden. Er is gratis Wi-Fi en het ontbijt is inbegrepen.

Kamers

Het hotel biedt een spectrum van kamers en suites aan, die elegant zijn ingericht. De kamers zijn geschikt van 2 tot 8 personen (appartement). Donker houten aankleding vormt een hartverwarmend contrast met ruwe stenen muren. Het uitzicht van uw raam is uw eigen schilderij van de Montenegrijnse kust. De kamers zijn ruim opgezet en bezitten genoeg comfort voor iedere reiziger. Het hotel is er op gericht om u in deze prachtige baai, geheel tot rust te laten komen. Bovendien, is er airconditioning aanwezig voor de warme Montenegrijnse zomers.