Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Hotel Mediteran

  • Gastvrij klein hotel in Zadar
  • Goed restaurant
  • Met eigen zwembad

vanaf €58 per kamer

*
*

Gastvrij verblijf in Dalmatië

Dalmatië is een prachtig deel van Kroatië, waar het volop genieten is van ontspanning, cultuur en natuur. Wanneer je verblijft in het comfortabele Hotel Mediteran Zadar, is het mogelijk van de rijke cultuur en historie van dit buitengewone stad te proeven. Zelfs de beroemde Alfred Hitchcock roemde dit deel van de wereld om haar schoonheid.

Ligging

Hotel Mediteran ligt in het centrum van Zadar, vlakbij de kust. Het oude centrum is eenvoudig te bereiken en bezienswaardigheden zoals de Sint Donatus kerk, het Kornati National Park en de Sint Anastasias kerk liggen in de buurt. Ook de oude stadsmuren en verdegingswerken zijn de moeite waard. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het hotel gemakkelijk te vinden en is het tevens een goede uitvalsbasis voor dagtripjes om de omgeving buiten Zadar te verkennen. Een eigen parkeerplaats en garage voor motoren is aanwezig in het hotel.

Zadar kenmerkt zich door invloeden van de Romeinen, de Byzantijnen, de Ottomanen en de Venetianen. Zelfs Austro-Hongaarse invloeden zijn er terug te vinden. Het is een dynamische stad die ook voor kinderen erg veel te bieden heeft. Met een mooie boulevard, met onder andere een heus zee-orgel, romantische straatjes en charmante terrasjes, is dit één van de aantrekkelijkste gebieden van Kroatië.

Faciliteiten

Het eigen restaurant van het hotel serveert naast internationale gerechten ook traditionele Dalmatische gerechten. Hotel Mediteran heeft vele excellente beoordelingen mogen ontvangen, specifiek ook voor de keuken. Er zijn specialiteiten van de kaart te bestellen, maar ook het buffet ontbijt is bijzonder. De unieke aroma's en smaken van de Dalmatische keuken worden feilloos voorgeschoteld. Cocktails worden geserveerd in de bar. Het terras is met name in de zomer een heerlijke plek om te vertoeven.

Kamers

Hotel Mediteran Zadar heeft 30 comfortabele kamers die elegantie en gemak combineren. Met een moderne uitstraling en een aanbod van reguliere en luxe voorzieningen, is Hotel Mediteran volledig toegespitst op elk type reiziger. De kamers hebben airconditioning, verwarming, telefoon, mini-bar, wifi, televisie en een goed uitgeruste badkamer. Elke kamer heeft een balkon met een prachtig uitzicht over zee, of een rustgevend uitzicht over de aangename tuin.

Met behulpzaam en vriendelijk personeel, culinaire hoogtepunten en de voortreffelijke omgeving, is een verblijf in Hotel Mediteran Zadar buitengewoon te noemen.