Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Hotel Split

  • Modern hotel met prachtig uitzicht op zee
  • Dakterras met de mooiste zonsondergang
  • Culinair restaurant

vanaf €100 per kamer

*
*

Een bijzonder verblijf dichtbij Split

Het gebied rondom het Mosor gebergte dichtbij de zee is adembenemend. Met charmante baaien, uitgestrekte stranden en natuurrijke onaangetaste landstroken is het gebied rondom Split een populaire bestemming onder veel toeristen. Het Mediterrane klimaat, de culturele geschiedenis en rijke tradities van dit gebied rondom Split zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Waar anders kun je deze schitterende glorie ervaren dan via een verblijf in Hotel Split? Dit charmante boutique-hotel is stijlvol, milieuvriendelijk en heeft een goede naam op het gebied van gastronomie hoog te houden.

Ligging

Het hotel ligt bij het strand in Podstrana, dichtbij Split. De grootste stad van de Oostelijke Adriatische kust is centraal gelegen in het prachtige gebied Dalmatië. Split heeft een oude, karakteristieke binnenstad en wordt omgeven door een natuur- en bergachtige omgeving. De stad is meer dan 1700 jaar oud en daarmee heeft Split een ontzettend rijke historie. Split ligt in de nabijheid van andere bijzondere plekken als het monumentale Solana, het Mosor-gebergte en het pittoreske Omiš.

Faciliteiten

Hotel Split blinkt uit door de schilderachtige uitzichten, de gastronomie, het entertainment en het culturele aanbod. Het stadscentrum is op slechts negen kilometer afstand, maar er is niets te merken van de hectiek van een grote stad. Er zijn vele excursies te boeken via het hotel. Het hotel biedt een 24-uurs receptie, room service, buitenzwembad, wellness center, uitstekend restaurant, een intern reisagentschap en Wifi-verbinding.

Het hotel wil u betoveren met de aromatische ingrediënten van de Middellandse Zee en Dalmatië. Begin de dag met een gezond en versbereid ontbijt: vers gebakken warm brood en gebak, zelfgemaakte jam, verschillende soorten Dalmatische kaas gemaakt van koemelk en schapenmelk, gerookte Dalmatische ham, Slavische salami, lokaal geproduceerde groenten en fruit, en natuurlijk, de onweerstaanbare koffie. De vriendelijke medewerkers helpen u graag!
Restaurant L'Aroma biedt traditionele Dalmatische gerechten, maar ook beroemde internationale gerechten gemaakt van verse en lokale ingrediënten die uit de Adriatische Zee en de van Dalmatische velden komen.
 De menu's in het restaurant houden rekening met eventuele diëten of allergieën.

Ook is er een parkeerplek en staat het personeel klaar met ondersteuning en informatie. Het Hotel Split is een groen hotel, wat betekent dat het efficiënt omgaat met energie. Daarmee is het hotel een gecertificeerd en de eerste in het land met een toegekende A-categorie.

Kamers

Hotel Split verwent haar gasten graag. Het beste eten, de beste plek op het strand, speciale wensen omtrent dagbesteding? Het hotel regelt het met alle plezier. De kamers zijn voorzien van een balkon of terras. De kamers hebben verschillende ontspannende kleuren.   
Met een spetterend uitzicht en een rustgevende omgeving heb je alle tijd en energie om volop van het Mediterraanse leven te genieten.