Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Kasteelhotel Batthyany

  • Viersterren kasteelhotel met grote park
  • Met half pension
  • Gelegen dichtbij het Balatonmeer

€107 per kamer

*
*

Geestelijke en lichamelijke ontspanning in een unieke omgeving.

Ligging

Hotel Batthyány ligt op 15 km ten noordwesten van het Balatonmeer, in het kalme en rustige dorp Zalacsány. Zalacsány ligt ook heel dichtbij Hévíz, een bekend kuuroord van Hongarije. Het kasteel werd gebouwd in de 16de eeuw in laatgothische stijl. Het werd eigendom van de Batthyány familie in de jaren 1800. De familie heeft het gebouw uitgebreid en gerenoveerd in barokke stijl. Het hotel bereikte zijn huidige uiterlijk tijdens de laatste verbouwing in het jaar 2000. Het hotelcomplex is gesitueerd in een 300-jaar oud 6 hectaar groot park, dat een ideale plek voor een ontspannende wandeling bied.

Faciliteiten

Onbeperkt gebruik van thermaal binnenbad, openlucht zwembad, sauna, jacuzzi, tafeltennis, badminton, volleybal, darten en bowling. Tegen betaling: solarium, massages, tennis, biljart of fietsverhuur. Gesloten parkeerplaats, 24-uurs receptie, kluis (bij de receptie), WIFI in de lobby, autoverhuur en georganiseerde programma’s voor de gasten.
In het elegante restaurant kunt u Hongaarse en internationale gerechten genieten. Tijdens de zomerperiode worden er grill-diners georganiseerd op het terras van het restaurant.

Kamers

Alle kamers van het historische kasteel weerspiegelen de stijl van de jaren 1800. De elegante kamers zijn comfortabel ingericht met televisie, minibar, telefoon, airco en badkamer met douche of bad. Sommige kamers hebben een balkon. Er zijn ook ruime appartementen in het Villapark - gesitueerd naast het hoofdgebouw - speciaal voor gezinnen en groepen. Deze appartementen hebben een of twee slaapkamers, een woonkamer, een keukentje en een badkamer.

Prijzen

  eenpersoonskamer 2-persoonskamer

hoofdseizoen

(01/05 - 31/08)

€75 €117

buiten seizoen

 

€70 €107

De getoonde prijzen zijn per kamer per nacht met half pension. Minimum verblijfsduur is 2 nachten

Product labels