Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Over ons

Reizen is meer dan alleen van ene bestemming naar de andere gaan. Reizen moet een belevenis zijn op zich. U komt terug van onze reizen met een unieke ervaring en met een bredere blik op de wereld. We organiseren rondreizen voor nieuwsgierige mensen die iets anders zoeken dan massatoerisme. Met onze reizen maak je kennis met bekende en minder bekende bestemmingen in Centraal– en Oost-Europa. Bema Travel hecht veel waarde aan duurzaam toerisme en daarom voelt zich betrokken bij verantwoord en bewust reizen.

Ik ben zelf Hongaar en daarom was mijn natuurlijke keuze om reizen naar Hongarije te organiseren. Omdat ik heel enthousiast ben over reizen in het algemeen en ik hou van het ontdekken van nieuwe plaatsen, heb ik ook veel gereisd naar ex-Jugoslavische landen. Ik was onder de indruk van de vriendelijkheid van de mensen en de mooie ongerepte natuur. Ook heb ik ervaren dat juist door de gastronomie te ontdekken je heel goed het land leert kennen. Ik wil graag mijn ervaringen delen met jullie via het organiseren van reizen naar Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, ServiëMontenegro of Macedonië.

Met reislustige groeten,

Beáta

Eigenaar van Poesta reizen en Bema Travel

 

Over Bema Travel

We zijn gespecialiseerd in rondreizen. Tijdens de meeste rondreizen speelt het culinaire aspect een grote rol, omdat u juist via de mensen en de gastronomie het land echt kan leren kennen en ervaren. Tijdens onze reizen kunt u verschillende lokale gerechten en dranken proeven. Naast de gastronomische ervaring, ontmoet u lokale mensen en maakt kennis met de cultuur van de bezochte gebieden.

De rondreizen kunnen worden gedaan met eigen vervoer, waar u zelf rijdt van de ene bestemming naar de andere. Dit geeft maximale vrijheid en onze programma’s geven u voldoende steun. U kunt echter ook een rondreis kiezen met privégids. Dit is een heel comfortabel manier van reizen; u hoeft niet te zelf rijden maar een goed Engels of Nederlands sprekende lokale tourgids reist met u mee, geeft uitgebreide toeristische informatie over de bezochte plaatsen en brengt u naar heel bijzondere plekken. De lokale gids kan altijd adviseren over leuke eet- en drinkmogelijkheden, naast de door ons al beschreven programma’s.

Naast rondreizen kunt u ook voor een citytrip naar Budapest, Belgrado, Sarajevo, Ljubljana of Skopje kiezen, waar u ook voor een leuke gastronomisch ervaring kan kiezen. De citytrips kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een dagtrip naar het platteland.

We organiseren ook individuele of groepreizen op maat in de regio, en de mogelijkheden zullen op die manier vrijwel onbeperkt zijn. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen.

Ga mee op een rondreis van Bema Travel en proef van een andere kultuur!

Neem u contact met ons op:

Bema Travel

Tel: +31(0)642491019

email: info@bematravel.nl

KvK 14120577 (Maastricht)

U kunt met ons ook contact opnemen via het contactformulier.