Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Pension Kosbor

  • Fiets- en wandelarrangementen
  • Gastvrije ecologisch pension
  • Rustig gelegen dichtbij de Slovense grens

vanaf €82 per kamer

*
*

Ligging

Het pension ligt op een meer dan 3 hectare groot landgoed dichtbij de Sloveense grens in Magyarszombatfa. Het ecologische pension is gebouwd in de traditionele stijl van het gebied. Uitgebreide fiets- en wandelroutes leiden door het grensgebied tussen Hongarije en Slovenië

Faciliteiten

Uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner (bereid met eigen en lokale producten). Fiets en wandelroutes. U kunt tegen betaling fietsen of Nordic Walking sticks huren.

Kamers

Alle kamers en appartementen zijn uniek ingericht met stijlvolle antieke meubels die door de jaren heen werden verzameld. De kamers zijn uitgerust met een waterkoker, koffie- en theefaciliteiten. Badkamers zijn uitgerust met handdoeken, douchegel, tissues en wattenstaafje, douche caps. Op aanvraag krijgt u ook een haardroger in de kamer. Volgens de gastheer voor een echte vakantie is een TV niet nodig; alleen stilte en vogelzang zullen genoeg zijn. Maar natuurlijk biedt het hotel op aanvraag ook een TV. Er is ook een aangepaste kamer voor rolstoelgebruikers.

Prijzen

  tweepersoonskamer driepersoonskamer

Hele jaar

€82 €109

 

De getoonde prijzen zijn per kamer per nacht met ontbijt.

Excl.

  • toristenbelasting: €2 per persoon per nacht (boven 18 jaar)
  • half pension: €15 per persoon per keer

 

Product labels