Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Proef Belgrado

  • 4-daagse stedentrip
  • Culinaire stadswandeling in Belgrado
  • Citytour met privégids
*

Ervaar de Servische hoofdstad, vol met geschiedenis, cultuur en gastronomische ervaringen. Je verblijft in een hotel in het centrum van Belgrado.

Je verkent Belgrado met een Engels sprekende privégids die je verteld over de rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Tijdens een culinaire stadswandeling met Nederlands sprekende gids ontdek je lokale gerechten op bijzondere plekken.

Programma

Dag 1

Je privéchaffeur halt je op van het vliegvled. Na ongeveer 15 minuten riijden bereik je het Hotel Jump Inn. Op de weg kun je al de Sava de tweede rivier van Servie bewonderen en maak je onmiddelijk kennis met de bruisende verkeer in Belgrado. Afhankelijk wanneer je aangekomen bent kun je zelf in de stad rondlopen of in het hotel uitrusten.

Dag 2

Na het uitgebreide ontbijt in het hotel verken je Belgrado met een Engelssprekende privégids die je verteld over de rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Belgrado, een van de oudste steden in Europa was eeuwenlang een grens tussen de islam en het christendom als een grens tussen West- en Oost-Europa.

Lees meer over deze tour.

Dag 3

Tijdens ongeveer 4 uurtjes culinaire stadswandeling met Nederlandssprekende gids ontdek je lokale gerechten op bijzondere plekken.

Dag 4

Je wordt van het hotel naar het vliegveld gebracht

Natuurlijk kunnen we het programma volgens je wensen aanpassen. Als je op de eerste dag vroeg in Belgrado bent, kunnen we direkt met een van de tours beginnen of eventueel kun je de twee beshcreven tours op een dag doen. Verder heb je de mogelijkheid om dagtrips bijboeken: Dagtrip naar Fruska Gora, Dagtrip naar Topola of een dagtrip naar de Ijzeren Poort.

Prijzen

Inclusief:De getoonde prijzen zijn per persoon.

 Exclusief:

  • Toeslag voor gebruik van eenpersoonskamer
  • Toeristenbelasting (€1.2 p.p.p.n.)
  • Vliegticket naar Belgrado, (we helpen u graag om een geschikte vliegticket te vinden)
  • Optionele dagarrangementen

 

 De citytrip kunt u ook uitbreiden met bijvoorbeeld een dagtrip naar een wijngebied. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Product labels