Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Reizen met een lokale vriend

dinsdag 21 augustus 2018

Wat is een privétour?

Het idee is dat u met een ervaren lokale gids een stad of land gaat verkennen. Een van onze gidsen gaat exclusief met uw reisgezelschap mee. In tegenstelling tot een gewone reisgids of tour-guide, kan een privégids u veel meer informatie geven en antwoord geven op alle vragen die tijdens uw reis spontaan opkomen. Tijdens een privétour zullen uw zorgen minder zijn en zult u meer genieten van uw reis.

Voor wie is een privétour?

  • Voor diegenen die zich graag door een lokale kenner alle prachtige, interessante, bekende en minder bekende plekken wil laten zien.
  • Voor diegenen die een zorgeloze vakantie wil hebben, van de voorbereiding tot uw terugkomst.

U hoeft geen uren achter de computer zitten om de meest interessante plaatsen te vinden. We doen het werk voor u. U kunt helemaal genieten van uw reis, hoeft u geen zorgen maken over rijden, parkeren of om een goede restaurant te vinden. Wij en u lokale gids kan u helpen de belevenis te creëren die u wilt. U moet maar alleen van de reis en de prachtige omgeving genieten.

Hoe werkt het?

We hebben een aantal voorbeeldreizen op onze site. U kunt uw interesse en prioriteiten aangeven tijdens uw boeking maar zelf kunt u met de gids terplekke ook nog uw wensen bespreken. Afhankelijk van de voorkeur, zullen sommige mensen kiezen voor een gids voor een dag of voor twee dagen, anderen kiezen voor een gids voor de hele reis.

Wie zijn de privégidsen?

Zoals iedereen die ooit met een gids heeft gereisd weet dat het niet alleen de kennis van de gids is die een reis succesvol maakt, maar ook zijn of haar persoonlijkheid en gevoeligheid voor uw behoeften en wensen. Daarom kizen we zorgvuldig voor onze lokale partners. We werken samen met Nederlands en/of Engels sprekende lokale gidsen. Uw privégids wordt uw “zeer goed geïnformeerde lokale vriend”, die zich aanpast aan uw wensen en uw interesses.

Privegids in Belgrado

Stadstour

Zin om Budapest of Belgrado te zien maar niet met een hele groep? Tijdens een rondleiding met een privégids haal je het maximale uit uw bezoek aan de stad. U bent misschien geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur of u wilt juist dieper de authentieke wijken in duiken; in overleg met ons en de lokale privégids is alles bespreekbaar. Als u interesse in gastronomie hebt, raden we u onze culinaire stadswandelingen aan bv. in Budapest of Belgrado. Tijdens deze tours kunt u lokale gerechten en dranken proeven.

Rondreis met privégids

Voor een volledige belevenis raad ik u aan om een rondreis te ondernemen met een privégids. Tijdens de meeste rondreizen speelt het culinaire aspect een grote rol, omdat u juist via de mensen en de gastronomie het land echt kan leren kennen en ervaren. Tijdens onze reizen kunt u verschillende lokale gerechten en dranken proeven. Naast de gastronomische ervaring, ontmoet u lokale mensen en maakt u kennis met de cultuur van de bezochte gebieden. Op dit moment vindt u voorbeeld programma’s in Hongarije, Servië, Bosnië Herzegovina en Macedonië. Andere programma’s voor Slovenië, Kroatië, Montenegro zijn in voorbereiding. We maken graag voor uw een persoonlijke voorstel.

Belgrado

Plaats een reactie