Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Reizen op maat

Stel je eigen reis samen

We organiseren ook individuele of groepreizen op maat in de regio, en de mogelijkheden zullen op die manier vrijwel onbeperkt zijn. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of een email te sturen naar info@bematravel.nl.

U kunt ook zelf accommodaties zoeken op kaart en we maken graag een verblijvende offerte.

Bema Travel organiseert groepsreizen buiten het bestaande programma. Doordat wij al vele jaren contact hebben met allerlei soorten accommodaties in Hongarije, Servië, Slovenië, Kroatië, MacedoniëMontenegro of Bosnië en Herzegovina kunnen wij een groep een lage prijs aanbieden. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van reizen op maat.

Groepsreizen voor elke groep:

  • Verenigingen
  • Bedrijven: bv. teambuilding, personeelsuitje.
  • Families
  • Vriendenclubs
  • Scholen
  • Ook voor kleine groepen: 6-10 personen

 Aantal voorbeelden van groepsreizen

Ons uitgebreide netwerk staat garant voor prima hotels, restaurants, excursies en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij brengen uw groep op plaatsen waar u zelf misschien nooit aan gedacht had. En zo wordt elke groepsreis een unieke ervaring! 

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Via email of telefonisch kunt u ook een reisvoorstel aanvragen. Wij horen graag de specifieke wensen voor uw groep. Als u vragen heeft stuur een email naar: info@bematravel.nl of bellen kan ook altijd: +31 (0)43 750 3564

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend, dus graag komen wij met u in contact om erachter te komen hoe wij u verder kunnen helpen. Aanpassen van bestaande rondreizen is voor iedereen gratis. Voor vaste klanten zijn alle offertes/reisvoorstellen gratis. Voor wie nog nooit met ons gereisd heeft en graag een heel andere reis wil laten samenstellen, vragen wij een voorschot van €50 van individuele reizigers en kleine groepen of €100 van groepen boven 10 personen, het voorschot wordt verrekend in de prijs indien de reis geboekt wordt. De eerste oriënterende gesprek is altijd gratis.

We verwelkomen u graag met uw groep in Hongarije, Servië, Slovenië, Kroatië, Macedonië, Montenegro of Bosnië en Herzegovina.