Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Rondreis West Hongarije

  • 10-daagse autorondreis
  • Kleinschalige hotels
  • Bezoek wijngebieden, Pecs en het Balatonmeer

Rondreis West-Hongarije

Tijdens deze rondreis maakt u kennis met de westelijke deel van Hongarije.

U kunt natuurlijk de volgorde van het hotels veranderen en u kunt de rondreis uitbreiden met een paar hotelovernachtingen in Budapest of andere bestemmingen in Hongarije. U kunt deze rondreis ook met een rondreis in Slovenië combineren. We maken graag een voorstel voor u volgens uw wensen. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of stuur een email naar info@bematravel.nl.

Reisprogramma

Dag 1-3        

Pension Kosbor - Magyarszombatfa

Dag 3-6

Hotel Adele - Pécs

 

Dag 6-7

Pension Takler - Szekszárd

 

Dag 7-10

Pension Óbester - Badacsony

 

U verblijft in de genoemde hotels in een uitstekende kamer met eigen badkamer en op basis van ontbijt. De rondreis (met eigen auto) kunt u op elke gewenste dag beginnen. Bij boeking hoeft u alleen maar de datum door te geven van de eerste overnachting in Hongarije. Uiteraard is het ook mogelijk om de rondreis te verlengen. Dit kan voor of na de rondreis maar ook tijdens de rondreis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u ergens langer of korter verblijven of wilt u graag andere plaatsen bezoeken? We organiseren individuele of groepreizen op maat in Hongarije, Slovenië, CKroatië en Servië. Dit kunt u eenvoudig regelen door contact met ons op te nemen of stuur een email naar info@bematravel.nl. U kunt natuurlijk uw rondreis in Hongarije combineren met een reis naar Kroatië of Slovenië.

 

Kaart van deze reis