Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Villa Kapetanovic

  • Kamers met prachtige uitzicht op zee
  • Uitstekend restaurant

vanaf €87 per kamer

*
*

Schoonheid in Opatija.

Schilderachtige natuur, een mild klimaat, wonderschone oude straatjes en zeer beleefde mensen zijn in het Kroatische Opatija volop te vinden. Al eeuwenlang vormt de stad aan de voet van de berg Učka een vakantieplek voor kunstenaars, families en koningen. Om de schoonheid van de zee en dit prachtige gebied te ervaren, verblijf je het beste in Villa Kapetonavic.

Ligging

Opatija is een echte Riviera-stad. In de 15e eeuw werd er een Benedictijner klooster gesticht en veel later bouwden nobele koopmannen en ambtenaren herenhuizen. De stad kent een zeer mild klimaat en is erg geliefd bij liefhebbers van vis. Visgebieden zijn er namelijk te over. De stad ligt 500 kilometer van het bruisende Milaan, Wenen en München. Echter komt iedere bezoeker volledig aan zijn of haar trekken met het weelderige groen, de fraaie kustlijn en de ruige bergen in de omgeving van Opatija. De stad ademt romantiek uit: vele parken, promenades, mooie fonteinen, oude gebouwen, modern comfort en hartelijke mensen. Er zijn veel mogelijkheden te zwemmen, festivals te bezoeken, te ontspannen en heerlijk te eten. Vergeet ook niet het Plitvice meer of Paklenica te bezoeken.

Faciliteiten

Schoonheid zit in subtiele details, zoveel is zeker bij het betreden van Villa Kapetonavic. Met een schitterend panorama over de blauwe zee is dit charmante hotel een unicum. Het is een oase van rust waar Volosko en de Kvarner eilanden vanaf het terras bewonderd kunnen worden.

Het hotel heeft een voortreffelijk restaurant, Laurus, met een Mediterraanse keuken. Met zorgvuldig bereid eten, vaak zeer originele combinaties, wordt een vakantie omgetoverd tot een onvergetelijke herinnering.

Ook is er een buitenbad met whirpool en een waterval. Met een veelvoud aan gewonnen hotelprijzen garandeert het hotel gemak en service voor haar bezoekers. De Laurus Spa is een excellente toevoeging aan het aanbod van Villa Kapetonavic. Hier worden alle zintuigen gestimuleerd en lichaam en geest in de watten gelegd. Een ideale plek om op te laden en weer in het natuurlijke ritme te komen. Met een Turks bad, een Jacuzzi en vele relax en sauna gelegenheden vergeet je alle zorgen.

Kamers

Het hotel is zeer schoon en kent een hoge standaard van gastvrijheid. De kamers bestaan uit suites, superior rooms, superior classic en standaard kamers. De kamers zijn modern ingericht en hebben veel lichtinval. Elke kamer heeft een zeer bijzonder uitzicht, dat inspireert bij het ontwaken. Verder hebben alle kamers air-conditioning en badkamerfaciliteiten van de hoogste standaard. Laat je meeslepen door het ongekend ontspannen leven van de Kroatische Riviera.