Bijzondere rondreizen buiten de gebaande paden
met persoonlijke aandacht voor uw wensen

Vila Podvin

  • Ervaar culinaire magie
  • Loopafstand van de middeleeuwse stad, Radovljica
  • 10km van Bled

vanaf €105 per kamer

Ligging

Het uit de 14e eeuw stammende landgoed waarop hotel Vila Podvin gesitueerd is, ligt op loopafstand van het middeleeuwse Radovljica en is slechts 7 kilometer verwijderd van het prachtige meer van Bled. Ligging Hotel Vila Podvin ligt midden in de natuur en tegelijkertijd dichtbij de stad. Met de auto is het hotel makkelijk te bereiken. Zodra u de Karawankentunnel verlaat is het nog maar een paar kilometer over prima wegen naar Radovljica. Het vliegveld van Lubljana ligt op slechts 20 kilometer afstand en het hotel biedt een ophaal- en brengservice voor haar gasten. Het park waarin Vila Podvin ligt, is 's avonds sprookjesachtig verlicht. Reden te meer om op een van de terrassen te genieten van het heerlijke eten dat hier wordt voorbereid of van een van de prachtige streekwijnen.

Faciliteiten

Dit hotel is geschikt voor golfliefhebbers, aangezien de golfbaan op loopafstand ligt. U kunt echter ook een fiets huren om de prachtige omgeving op die manier te leren kennen. Vanzelfsprekend is gratis Wifi aanwezig, naast een speeltuin voor de kinderen en een aparte spellenkamer voor de jongeren. U kunt gebruik maken van de wasserette en de strijkservice die dit hotel haar gasten aanbiedt en uiteraard van de mooie terrassen die er te vinden zijn.

Kamers

Het hotel biedt in totaal 7 ruime kamers met badkamer aan. U kunt ook voor een suite kiezen, met airconditioning. De kamers zijn ruim, mooi ingericht en voorzien van alle gemakken. De badkamer is ruim. Uit beoordelingen blijkt dat de gasten zeer tevreden zijn over de kamers, die als mooi ingericht en luchtig beschreven worden. Een deel van de kamers heeft een eigen balkon. Waar veel over wordt geschreven is de voortreffelijke keuken. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten, die door Uroš Stefelin, een van de vier beste chef-koks van Slovenië tot ware meesterwerkjes worden omgetoverd. Gasten beoordelen dit hotel met een uitstekend. Dat geldt voor zowel het gebodene, als de bediening alsook de ligging van Vila Podvin. Het wordt aanbevolen als zijnde een nieuwe en uitstekende gastronomische ervaring, waarbij het 7-gangen menu u van verrassing naar verrassing brengt.

Prijzen

tweepersoonskamer             suite              
€105 €125

De getoonde prijzen zijn per kamer per nacht met ontbijt.

Excl: €1.50 per persoon per nacht

 

Product labels